Menu's

2 GANGENMENU AAN 18€ / PERS.

Dagsoep 

***

Gegratineerde witloofrolletjes met duschesse aardappelen

3 GANGENMENU’S AAN 29€ / PERS.

Gemarineerde scampi brochette met pittige quinoa 

***

Kalf rib-eye “archiduc” met fijne boontjes en aardappelgratin

***

Miserable met vanille saus

Seranoham met duo van meloen

***

Dorade filet met gestoofde venkel en kruidenpuree

***

Bladerdeegtaartje met seizoens fruit en frambozen coulis

Gerookte zalm met mierikswortel en groene appel
***
Asperges op Vlaamse wijze (seizoen)
 ***
Mascarpone met speculoos 

4 GANGENMENU’S AAN 38€ / PERS.

Crème van doperwten met carpaccio van sint Jacobs vruchten  

***

Vissoep met rouille 

***

Gemarineerde lamskoteletjes met ratatouille en Provençaalse krieltjes 

***

Slagroomsoesjes met chocolade saus 

Carpaccio van Angus beef met truffelmayonaise

***

Lauwe roodbaars met gebakken witloof

***

Parelhoenfilet met dragonsaus, seizoens groenten en gratin

***

Tulip met verse fruitsalade

CHAMPAGNE MENU AAN 55€ / PERS.

Cannelloni van gemarineerde zalm met champagnevinaigrette

***       

Gestoomde zeetongfilets met champagneboter

***

Sorbet van rosé champagne

***

Gesauteerde lapjes parelhoen in een romige champagnesaus begeleid met een kleurrijke waaier van groentjes

***

Desserten pallet  

Prijzen exclusief btw en bediening

Traiteur Philippe Spaas
Plein 64
3212 Pellenberg
BTW: BE 0639 703 518



Privacy Policy - Cookie Policy





Gemaakt door NicoWeb.be